kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Portionssnus

Portionssnus tillverkas genom att förpacka snus i små fiberpåsar, som finns i flera olika storlekar. Detta snuset efterfuktas sedan och paketeras i snusdosor. Portionssnus är enkelt att använda och enkelt att ur. 1973 lanserades portionssnuset som ett alternativ till lössnus. Det var en stor efterfrågan till ett alternativ som inte smutsade ner fingrarna på samma sätt som lössnus gjorde. Det saknades dessutom ett smidigt sätt att göra sig av med lössnuset efter användning och på grund av alla dessa anledningar ökade portionssnus snabbt i popularitet när det väl släpptes och används idag i mycket större utsträckning än lössnus.

De olika storlekarna på portionerna är som följer, mini, slim och large, där mini har en diskret look och sällan väger mer än 0.5 gram per prilla, slim har en långsmal form och passar perfekt in under läppen och large är ungefär lika stor som en portion lössnus. Large är en storleken man oftast sammankopplar med portionssnus och kallas ibland även normalstor eller normal. Vilken storlek du väljer är helt upp till dig och kan förändra hela din snusupplevelse.

Portionssnus finns i original variant, vilket betyder att dom är förpackade i fuktiga, bruna små tepåseliknande förpackningar och är oftast det gemene man tänker på när någon pratar om snus. Vita portioner däremot är torra och ljusa, samt har lite diskretare funktioner och dom rinner inte lika mycket och bevarar smaken på ett bättre sätt som får den att räcka länge.

Populära produkter inom portionssnus är bland annat Kaliber Snus, Granit, Ettan Snus, Knox Snus, Lundgrens Snus, Göteborgs Rapé, XR snus, General Snus.

Beställ enkelt ditt snus online!

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Vikt/dosa

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Vikt/dosa
Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen