kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Tillbehör

Att du hamnat på just vår hemsida kan ha hänt på många olika sätt, du kanske blev lockad hit av dom låga priserna, eller för att du vill hitta ett snus som hjälper dig att sluta röka? Kanske har du provat en kompis snuspåse och blev sugen på mer och vill försöka hitta det här. I vilket fall som helst är vi riktigt glada att se dig! Att man lockas av lösssnus, portionsssnus eller All-white är inte konstigt, det är en stor smakupplevelse i en liten förpackning som är diskret och inte skadar passivt eller i andrahand för omgivningen.

Det bästa av allt med snus är att det finns något för alla, exempelvis hittar du snus mixpack hos oss om du inte vet vad för snus du är sugen på. Kanske du inte är här för just snus, utan kanske för att vanliga snusdosor är tråkiga, du hatar att få fingrarna smutsiga när du snusar löst eller så kanske du bara vill ha en presentförpackning så att du kan packa in en present åt en käresta eller en vän. Då är denna kategorin perfekt för just dig. Här hittar du presentpåsar och lådor, färgglada eller dekorerade snusdosor och sist men inte minst, prismastern.

Vad är då en prismaster undrar du kanske? Den mest traditionella snusformen är just lössnus, då Ettan lös tillverkades år 1822, men denna snusform passar inte alla. Många ogillar till exempel att den kladdar ner händer så otroligt mycket. Därför är prismastern ett genialiskt verktyg, du stoppar ner den i snuset, trycker knappen bakåt så att snuset packas och för helt enkelt in den perfekt portionerade prillan under läppen. Är du en perfektionist men inte rädd för lite smuts kan du även efterforma den i handen.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Kategorisering

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Kategorisering

Produkten har blivit tillagd i varukorgen