kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Integritetspolicy

Snushallen i Norden AB /Snussidan.se.

  • Vilken typ av data samlas in?

För oss på Snushallen i Norden AB är det viktigt att du känner dej trygg när du handlar på snussidan.se, när du genomför ett köp hos oss på snussidan.se sparas den data som krävs för att kunna leverera varor till dej. Uppgifter som är kopplat till kunden, som namn, adress, e-postadress, telefonnummer, personnummer (vid köp mot faktura) samt organisationsnummer (vid beställning mot företagsfaktura).

Informationen kommer att användas i syftet att vi vid köp ska kunna fullgöra våra åtaganden mot dig, samt anpassa sajten och övrig information till dina personliga inställningar. Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

  • Vad används uppgifterna till och vem kan ta del av dem?

För att behandla personuppgifter ska det finnas stöd i gällande dataskyddsreglering, GDPR. Ytterligare behandling av personuppgifter får också göras sedan kunden har lämnat sitt samtycke till just den behandlingen.

  • Leverans av beställd tjänst

Vi behandlar personuppgifter för att identifiera kunder även för att hindra och motverka bedrägeriförsök. För att hantera och leverera beställningar i enlighet med upprättat avtal. Vi behandlar även data för att ta betalt för de tjänster som du som kund avtalat.

  • Kommunikation kring tjänst

Vi behandlar data i samband med att vi skickar information om frågor angående våra tjänster, vid utskick av nyhetsbrev och erbjudanden.

  • Hur länge sparas uppgifterna hos hlstore.com?

Snushallen i Norden AB sparar uppgifter så länge kunden är aktiv hos oss. Om kund säger upp sitt avtal med oss kommer vi att radera all information på kundkortet om det inte finns skäl för oss att spara informationen, det kan vara vid exempelvis obetalda skulder, lagkrav eller ej fullgjort avtal vid köp.

  • Skydd av uppgifter?

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter, annat än i vissa fall till företag som förmedlar tjänster i form av betalning, frakt och bokföring. Vi skyddar dina uppgifter inom vår organisation så att utomstående inte ska kunna ta del av informationen. Vi arbetar kontinuerligt med att skydda våra kunders integritet.

  • Hur kan kunden ta del av sina uppgifter?

Du som kund kan alltid kontakta Snushallen i Norden AB för att ta del av vilka uppgifter som finns sparade på ditt kundkort. Om du har skapat ett konto på snussidan.se kan du under "Min sida" se delar av de uppgifter vi sparat på ditt kundkort och även ändra uppgifter.

  • Policy vid transporter?

I samband med att du beställer hemkörning av din försändelse kommer vi att dela dina personuppgifter med det transportföretag som vi/du har valt. Transportföretaget är självständigt personuppgiftsansvarigt för den behandling av dina personuppgifter som är nödvändig för att transportföretaget ska kunna leverera försändelsen. För mer information om hur transportföretaget behandlar dina personuppgifter ber vi dig att läsa transportföretagets integritetspolicy.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen