kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Nyheter

Här presenterar vi alla nya snussorter och produkter som lanserats de senaste veckorna. Här hittar du även snus som levereras i specialförpackningar och tidsbegränsade/exklusiva upplagor. Denna kategori kommer att uppdateras allt eftersom vi får in nya och spännande smaker. Det kommer även att dyka upp olika produkter som är relaterade till snus, till exempel nya snusdosor och andra smarta tillbehör till just din snusupplevelse.

Kanske är du ute efter en speciell smak som du hört ska släppas snart eller en riktigt snygg lila snusdosa som matchar dina kläder eller din coola klädstil. Vad du än är ute efter så kommer allting att samlas just på den här kategorin om det inte funnits på vår sida tidigare. Snus kommer in i olika perioder då det släpps och skapas nya smaker kontinuerligt.

Vad du än gillar, mint, snus utan tobak eller något spännande såsom ett snus med chili smak, kanske du är ute efter en present till en person i ditt liv som lever förs snus, vad det än är så kan du troligtvis hitta det just här. Här på snussidan försöker vi hålla priserna nere och dessutom vara först med det nyaste och trendigaste på marknaden.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen