Kundservice: 08-440 51 04

ej under 18 år

0

Mixpack

Eftersom det flödar in nya snus och nikotinpåsar på hemsidan och i lagret hela tiden, så är det inte så konstig om du har lite svårt att välja exakt just rätt produkt för dig. Kanske ska du precis börja snusa och vet inte vilken sort som skulle passa just dig? Vart börjar man leta egentligen? Därför är den här kategorin perfekt att börja i, här finns mix pack av olika sorter!

Här möts du av ett stort sortiment av allt från starka nikotinpåsar, vanliga klassiska snussorter, dosor med slim portioner, en samling med mint smaker eller varför inte ett paket lössnus? Oavsett vad du vill ha just idag, om det nu så är något fruktigt, klassiskt eller kanske något nytt och innovativt som nikotinpåsar med chilismak så kommer det troligtvis finnas just här under.

Eftersom det är mix-pack blir du garanterad en högkvalitativ upplevelse av smak, samt att du kan hitta en nikotinnivå som passar just precis dig till ett riktigt bra pris. Du kan i lugn och ro testa dig fram och se vilket snus som passar dig bäst eller vilket du kanske bara fastnar för, på grund av att det helt enkelt bara är så himla gott.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Vikt/dosa

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Vikt/dosa

Produkten har blivit tillagd i varukorgen