Stäng annons

Kundservice: 08-440 51 04

ej under 18 år

0

Nordic Spirit

Nordic Snus väljer noggrant ut den bästa tobaken och utvinner nikotinet ur den till Nordic Spirit serien i sin snusfabrik Vårgårda Kvarn, denna fabrik har en lång och anrik historia som sträcker sig ända tillbaka till 1432 då den var en viktig del i samhället. Sortimentet erbjuder en mångfald av smaker och styrkor som grundar sig lika mycket i deras historia som i framtiden.

Idag produceras det svenskt kvalitetssnus enligt traditionella metoder men med modern teknik, då sortimentet erbjuder produkter som passar till både vardag och fest. Med smaker som Spearmint, Smooth Mint och Berry Citrus och många andra har du en hel del att välja mellan när det gäller tobaksfria snussmaker. Nordic Spirit serien kommer även i flera olika styrkor så att snusare på alla olika nivåer kommer att vara nöjda.

Istället för tobak använder Nordic Spirit en sorts växtfiber (så kallad cellulosa) och tuggumibas för att skapa samma mjuka och välfyllda känsla under läppen. Många av produkterna är även i slimmad form, som ger en bättre passform. Alla snussorter i Nordic Spirit serien är all white portionssnus, vilket betyder att de innehåller nikotin men inte tobak samt att dom har lägre rinnighet, bättre smakrelease och inte fläckar av sig på tänderna lika mycket som vanligt snus.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Vikt/dosa

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Vikt/dosa

Produkten har blivit tillagd i varukorgen