kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Nordic Spirit

Nordic Snus väljer noggrant ut den bästa tobaken och utvinner nikotinet ur den till Nordic Spirit serien i sin snusfabrik Vårgårda Kvarn, denna fabrik har en lång och anrik historia som sträcker sig ända tillbaka till 1432 då den var en viktig del i samhället. Sortimentet erbjuder en mångfald av smaker och styrkor som grundar sig lika mycket i deras historia som i framtiden.

Idag produceras det svenskt kvalitetssnus enligt traditionella metoder men med modern teknik, då sortimentet erbjuder produkter som passar till både vardag och fest. Med smaker som Spearmint, Smooth Mint och Berry Citrus och många andra har du en hel del att välja mellan när det gäller tobaksfria snussmaker. Nordic Spirit serien kommer även i flera olika styrkor så att snusare på alla olika nivåer kommer att vara nöjda.

Istället för tobak använder Nordic Spirit en sorts växtfiber (så kallad cellulosa) och tuggumibas för att skapa samma mjuka och välfyllda känsla under läppen. Många av produkterna är även i slimmad form, som ger en bättre passform. Alla snussorter i Nordic Spirit serien är all white portionssnus, vilket betyder att de innehåller nikotin men inte tobak samt att dom har lägre rinnighet, bättre smakrelease och inte fläckar av sig på tänderna lika mycket som vanligt snus.

Nordic Spirit erbjuder i sitt sortiment tobaksfria nikotinpåsar av högsta kvalitet, både när det gäller komfort och smak. Även nikotinutsöndringen är av högsta klass. Du kan välja mellan härliga smaker som fläder, frostig mint eller kanske en frisk smak av svenska bär. Du slipper dessutom oroa dig för missfärgningar på tänderna, då detta är helvita portioner!

Påsarna är unika, då de tillverkas med en patenterad process där man blandar växtfiber med tuggummi bas för att få den mjuka bekväma känslan och för att se till att nikotinet utsöndras på ett optimalt sätt.

Föredrar du en snällare nikotinkick så finns det numera en dosa med endast 9 mg/gram till skillnad från dom flesta andra hos Nordic Spirit som ligger på 14 mg/gram. Denna dosa heter Spearmint Intense, som även finns i en starkare version som ligger på hela 17 mg/gram.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen