kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Ld

Nordic Snus är en snustillverkare alltid sätter kunden i fokus och strävar efter att uppfylla deras förväntningar och önskemål. Deras LD snus är ett utmärkt exempel på detta. Genom att kombinera hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser har LD blivit en av de mest omtyckta snussorterna på marknaden.

Det är inte bara priset och kvaliteten som gör LD till ett bra val av snus. LD snuset är också mycket användarvänligt. Dosorna är lätta att öppna och portionerna är mjuka och formbara, vilket gör det enkelt att forma dem till en behaglig form under läppen. Dessutom har LD en jämn frisättning av både smak och nikotin. Detta bidrar till en jämn och stabil smak och nikotin utsöndring.

När det gäller smaker kan du välja mellan flera olika typer av LD snus, allt från en mild smak av bergamott till en starkare smak av salmiak. Det finns även en extra stark variant av LD som ger en extra kick av nikotin. Oavsett vilken smak du väljer kan du vara säker på att det är en smak som är väl utvald och kvalitetssäkrad.

Sammanfattningsvis kan man säga att LD är ett snus som passar de flesta. Det är prisvärt, högkvalitativt och lätt att använda.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Vikt/dosa

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Vikt/dosa

Produkten har blivit tillagd i varukorgen