Kundservice: 08-440 51 04

ej under 18 år

0

Lössnus

Lössnus har ett karaktäristiskt utseende och är lite det traditionella snuset med sin konsistens, lukt och smak. Många som snusar anser att lössnus är det enda riktiga snuset, men det är ju faktiskt upp till var och en att bestämma. Dock var det med lössnus allting började för över 150 år sedan. Varför ska du välja lössnus kanske du undrar? Jo, du får välja helt själv hur stor din prilla ska vara. Vilket ger en valfrihet som många håller högt i värde.

Av lössnus får du en starkare nikotinkick och finns i flera olika kornigheter och desto mer finkornigt snuset är, desto lättare är det att forma. I dagens datum finns det även små verktyg du kan beställa för att skapa den perfekta lössnus prillan, dessa hittar du under kategorin tillbehör. Men i denna kategori kommer du att hitta finkornigt snus såsom Göteborgs Rapé och Göteborgs Prima Fint.

I det mellangrova sortimentet finns Kronan, de mest grovkorniga lössnussorterna är General och Grovsnus. Vilken sort du gillar är helt upp till dig. Du applicerar lössnus lättast med fingrarna, där du formar prillan själv eller som nämnt tidigare, med en prismaster som är ett verktyg för att slippa just smutsiga fingrar!

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen