kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Knox

Knox lanserade 2006 av Skruf Snus, som en hyllning till den traditionella smaken av snus, det blev snabbt en favorit Sverige runt och är ofta en favorit hos många kunder. Det är en av de billigare varianterna som Skruf tillverkar men har ändå samma kvalitetskrav och råvarustandard som de dyrare alternativen.

Med sina storsäljare Knox White och andra populära alternativ som Knox Blue White så dominerar Knox och Skruf marknaden. Variationerna är många, då Knox kommer i allt från white till lössnus och slimmade alternativ. Med inslag som citrus, lavendel, bergamott och riktigt härlig tobak. Såhär 15 år senare är det fortfarande en storfavorit hos väldigt många.

Knox kommer från Skruf Snus som har en hel del andra varianter och smaker, men detta är deras mer klassiska produkter. Skruf grundades 2002 då två vänner tyckte att det skulle finnas mer spelar med i snusmonopolet och finns även på den norska marknaden. De har även tagit fram en av få ekologiska snus samt finns i nästan tjugo olika varianter och smaker och fortsätter att försöka dominera marknade, idag är dom över 300 medarbetare och har flera fabriker.

Knox är ett riktigt välkänt snus på marknaden som erbjuder flera varianter av snus, lössnus, vitportionssnus, original portionssnus och starkare varianter som har mer smak och högre nikotinhalt. Vad du än är ute efter från Knox så hittar du det här under.

Knox White Portion är ett av dom mest snusade snusen och kommer strax efter Göteborgs Rapé på listan. Knox är dessutom tillverkade av Skruf som varit igång sedan 2006 och gett snusare runt om hela Sverige en härlig snusupplevelse.

Knox siktar på att vara ett riktigt högkvalitativt snus, trots sitt låga pris. Vilket gör det till ett perfekt snus för den som kräver mycket, men kanske inte riktigt har ekonomin för att uppfylla sina önskningar. Knox är ett säkert kort och du kommer mer än troligt gilla just detta märke!

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Vikt/dosa

Kategorisering

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Vikt/dosa
Kategorisering

Produkten har blivit tillagd i varukorgen