Kundservice: 08-440 51 04

ej under 18 år

0

Knox

Knox lanserade 2006 av Skruf Snus, som en hyllning till den traditionella smaken av snus, det blev snabbt en favorit Sverige runt och är ofta en favorit hos många kunder. Det är en av de billigare varianterna som Skruf tillverkar men har ändå samma kvalitetskrav och råvarustandard som de dyrare alternativen.

Med sina storsäljare Knox White och andra populära alternativ som Knox Blue White så dominerar Knox och Skruf marknaden. Variationerna är många, då Knox kommer i allt från white till lössnus och slimmade alternativ. Med inslag som citrus, lavendel, bergamott och riktigt härlig tobak. Såhär 15 år senare är det fortfarande en storfavorit hos väldigt många.

Knox kommer från Skruf Snus som har en hel del andra varianter och smaker, men detta är deras mer klassiska produkter. Skruf grundades 2002 då två vänner tyckte att det skulle finnas mer spelar med i snusmonopolet och finns även på den norska marknaden. De har även tagit fram en av få ekologiska snus samt finns i nästan tjugo olika varianter och smaker och fortsätter att försöka dominera marknade, idag är dom över 300 medarbetare och har flera fabriker.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Vikt/dosa

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Vikt/dosa

Produkten har blivit tillagd i varukorgen