kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Skruf

Skruf har sedan starten 2002 stått för kvalitet och innovation inom snusindustrin. Företaget grundades av vännerna Adam Gillberg och Jonas Engwall som båda ville skapa ett snus som de själva ville ha det. Genom att fokusera på att tillverka högkvalitativa produkter med bra smak och design, har Skruf blivit ett av de mest välkända och respekterade snusmärkena i Sverige.

Skruf har en bred portfölj av snusprodukter, med varumärken som Skruf, Knox och Smålands Brukssnus. Skruf var den första snussorten på marknaden som endast innehöll ekologisk tobak. Detta visar att företaget tar ansvar för miljön och hälsan hos sina kunder.

Skruf har också ett stort fokus på innovation och utveckling. De jobbar ständigt med att förbättra sin produktionsteknik och produktdesign. Ett exempel på detta är deras senaste tillskott till sortimentet, Skruf Super White, som är ett snus utan tobak som kommer i vita, torra påsar. Detta är ett steg mot en mer hälsosam snusindustri.

Skrufs förmåga att anpassa sig till marknaden och kundernas behov har gjort dem till en ledande aktör inom snusindustrin. Deras varumärken har blivit synonyma med hög kvalitet och enkelhet, och företaget har fortsatt att utvecklas och växa sedan det förvärvades av Imperial Tobacco Group 2005. Med en stark position i Sverige och utomlands är Skruf ett varumärke att räkna med inom snusindustrin.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Vikt/dosa

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Vikt/dosa

Produkten har blivit tillagd i varukorgen