kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Kronan

Kronans Snus siktar på att behålla kvalitet och smak, men ändå vara ett riktigt prisvärt val för den som måste hålla i plånboken lite extra hårt. Sedan det lanserades 2005 har Kronan snabbt blivit ett riktigt populärt snus. Den stora och på ytan fuktiga prillan sitter riktigt bra under läppen och lössnuset är riktigt lättbakat för de som hellre vill ha sånt.

Kronan har en mörk och fyllig tobakskaraktär med inslag av viol, citrus och gröna orter och har därför blivit en av Swedish Match mest populära snusmärken. Med sin riktigt snabba smaksensation så passar Kronan verkligen vid alla tillfällen. Det är bara du som avgör när den passar som bäst, kanske till morgonkaffet eller tillsammans med after work-ölen.

Kronan har flera olika sorter i sitt sortiment, som Kronan Original för den som faktiskt bara vill ha ett förbaskat vanligt snus, Kronan Original Stark, för dig som behöver något lite starkare, Kronan Vit som är för dig som inte vill ha ett så rinnigt snus, Kronan Vit Stark som tycker föregående variant låter mesig och Kronan Lös, för dig som inte vill begränsas av pyttesmå portioner.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Vikt/dosa

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Vikt/dosa

Produkten har blivit tillagd i varukorgen