kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Loop

LOOP är ett all white varumärke från den svenska tillverkaren Another Snus Factory. LOOP är ett bra val för den som vill prova ett tobaksfritt alternativ till traditionellt snus, samtidigt som man bidrar till att minska miljöpåverkan. LOOP:s PlantCanTM-dosa är världens första miljövänliga snusdosa, tillverkad av mer än 50% växtbaserat material och återvunnen plast. Detta gör att den är helt återvinningsbar och minskar miljöpåverkan på ett betydande sätt.

LOOP finns i olika styrkor och smaker, vilket gör det enkelt att hitta en variant som passar ens personliga behov och smakpreferenser. LOOP nikotinpåsar är vita och diskreta och finns i både miniformat och slimformat. Med Instant Rush TM-teknologi får man en snabb nikotinrelease som varar länge, oavsett vilken styrka man väljer.

LOOP erbjuder en mängd olika smaker som passar för olika tillfällen och preferenser. Några av de populära smakkombinationerna i LOOP sortimentet inkluderar Jalapeño Lime, Hot Mango, Licorice Fusion, Mint Mania, Red Chili Melon, Habanero Mint, och Cassis Bliss. Deras breta sortiment av olika smaker gör att det finns något för de flesta, oavsett om man gillar sötare eller mer kryddiga smaker. Genom att välja LOOP kan man alltså få en spännande smakupplevelse samtidigt som man bidrar till en mer hållbar miljö.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Vikt/dosa

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Vikt/dosa

Produkten har blivit tillagd i varukorgen