Stäng annons

Kundservice: 08-440 51 04

ej under 18 år

0

Zyn

Med sina spännande och innovativa smaker har ZYN något för alla tillfällen. Kanske är det till fest, vardags, på jobbet, när du är ute och går eller bara när du känner för det. ZYN har något för alla smaker och erfarenheter, är du en ny snusare kanske en av deras mildare varianter kan vara något för dig.

ZYN är precis som snus, förutom att det inte innehåller någon tobak, med sina små diskreta vita påsar som ger en snabb nikotinleverans och förlängd smakrelease. ZYN är alltså ett all white portionssnus med många olika styrkor på en skala från 1 till 5 och nikotinhalt från 4 mg/g till 16 mg/g.

Ord som skulle kunna beskriva hur det känns att använda ZYN är grädden på moset, pricken över i:et eller kronan på verket! Det blir helt enkelt en förhöjd känsla på allting du gör, vare sig det är att ta en fikapaus eller om du är ute och joggar.

Smakerna du kan uppleva är allt från Spearmint, Citrus eller Espressino, med mer spännande smaker som Northern Woods, Dark Frost och Lemon Spritz! Med sina varierande styrkor ger dessa verkligen en hel mängd av olika smakupplevelser och det kommer vara omöjligt att inte hitta åtminstone EN favorit.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Vikt/dosa

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Vikt/dosa

Produkten har blivit tillagd i varukorgen