kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Zyn

Med sina spännande och innovativa smaker har ZYN något för alla tillfällen. Kanske är det till fest, vardags, på jobbet, när du är ute och går eller bara när du känner för det. ZYN har något för alla smaker och erfarenheter, är du en ny snusare kanske en av deras mildare varianter kan vara något för dig.

ZYN är precis som snus, förutom att det inte innehåller någon tobak, med sina små diskreta vita påsar som ger en snabb nikotinleverans och förlängd smakrelease. ZYN är alltså ett all white portionssnus med många olika styrkor på en skala från 1 till 5 och nikotinhalt från 4 mg/g till 16 mg/g.

Ord som skulle kunna beskriva hur det känns att använda ZYN är grädden på moset, pricken över i:et eller kronan på verket! Det blir helt enkelt en förhöjd känsla på allting du gör, vare sig det är att ta en fikapaus eller om du är ute och joggar.

Smakerna du kan uppleva är allt från Spearmint, Citrus eller Espressino, med mer spännande smaker som Northern Woods, Dark Frost och Lemon Spritz! Med sina varierande styrkor ger dessa verkligen en hel mängd av olika smakupplevelser och det kommer vara omöjligt att inte hitta åtminstone EN favorit.

Swedish Match har gjort det igen, ZYNs nikotinpåsar togs fram för att ha ett tobaksfritt alternativ för de som vill slippa tobaken men fortfarande få nikotinruset. ZYN innehåller exakt 0% tobak och finns i en mängd olika smaker där det verkligen finns någonting för alla. Nikotinstyrkan på dessa portionspåsar varierar mellan 4 till 15 mg/g och finns dessutom i både mini och slim format.

Du kan även hitta olika fuktighetsnivåer, som en dröm som har besannats för den som verkligen vill hitta exakt rätt prilla. Tack vare fuktighetsnivåerna är vissa smaker mer långvariga än andra medan vissa andra fokuserar på kicken och smakexplosionen under läppen. Det är på grund av detta som ZYN är populär hela världen över. Självklart finns smaken mint med i sortimentet, men då den internationella marknaden kräver lite mer spännande smaker finns även kaffe, citrus och tropiska varianter!

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Vikt/dosa

Kategorisering

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Vikt/dosa
Kategorisering

Produkten har blivit tillagd i varukorgen