kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Zixs

Zixs snus är tillverkat utan tobak men innehåller ändå nikotin och är ett bra alternativ för den som vill minska sin tobaksanvändning. Det är en produkt som är tillverkad av högsta kvalitet och smakar fantastiskt. Zixs är kända för sina smaker, såsom karamell, frukt och bär, mint och mycket mer. Zixs snus finns i både slim och large portioner, vilket gör det lättare för användare att välja den storlek som passar dem bäst.

Zixs är ett all white varumärke som passar de som söker en ny och spännande smakupplevelse. Produkterna har en hög nikotinhalt och är utformade för att ge en skön känsla under läppen. De kommer i snygga dosor med design som matchar smaken på det som finns inuti. Zixs är ett av de mest populära all white-varumärkena på marknaden idag.

Zixs har en stark passion för att skapa en hälsosam och hållbar livsstil för människor runt om i världen. Deras produktionsanläggning är utformad för att vara så miljövänlig som möjligt och de arbetar hårt för att minska sin klimatpåverkan. Deras engagemang för hållbarhet går hand i hand med deras övertygelse om att människor ska kunna få en god smak utan att behöva offra sin hälsa eller miljön.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Vikt/dosa

Kategorisering

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Vikt/dosa
Kategorisering

Produkten har blivit tillagd i varukorgen