kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Zeronito

Zeronito är en produkt som är helt fri från tobak och nikotin. Med sin tobaksfria och nikotinfria formula, erbjuder Zeronito en alternativ lösning för snusare som söker efter en mer hälsosam livsstil men vill fortfarande njuta av snus.

Ett annat positivt drag med Zeronito är att det är ett miljövänligt alternativ, eftersom produkten inte innehåller tobak och nikotin, vilket innebär att det inte behöver odlas tobak eller behandlas kemiskt för att få fram nikotinet. Dessutom används återvinningsbara material för tillverkningen av dosorna och förpackningen.

Zeronito kommer i fyra olika smaker. Stark, Mint, Espresso och Enbär är smakerna som för tillfället finns på marknaden och som ger dig en autentisk snusupplevelse utan tobak och nikotin. Dosorna innehåller normalstora portioner och är lätta att använda, som passar de flesta.

Trots att Zeronito inte innehåller tobak eller nikotin, ger det fortfarande en autentisk känsla under läppen, vilket kan vara en stor fördel för de som har svårt att släppa vanan med snusandet. Zeronito är också ett bra val för de som vill minska sin nikotinintag gradvis, då produkten kan användas som ett steg i att trappa ner på nikotin.

Zeronito är tillverkat av Microzero, ett välkänt företag inom snusindustrin som har ett starkt rykte för hög kvalitet och nyskapande produkter. Med Zeronito har de skapat en unik produkt som erbjuder en hälsosam och miljövänlig lösning för snusare.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Vikt/dosa

Kategorisering

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Vikt/dosa
Kategorisering

Produkten har blivit tillagd i varukorgen