kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

XR XRANGE

XRange är verkligen ett varumärke för snusare som gillar klassiska smaker och innovativ teknik. Det är intressant att se hur Swedish Match, ett av de största snusföretagen i Sverige, tar klassiska varumärken som Göteborgs Rapé, Catch och General och omvandlar dem till en ny och modern produkt.

Det som verkligen sticker ut med XRange är dess innovativa teknik som möjliggör en längre och mer konstant smakupplevelse. De mindre och smalare prillorna gör det lättare för användaren att kontrollera mängden snus och samtidigt minska risken för att prillorna ska rinna.

XRange erbjuder också en mer diskret användning, vilket är en fördel för många snusare som vill undvika fläckar på tänderna. Detta är en viktig faktor för många användare som vill ha en mer diskret användning, särskilt i sociala situationer.

Det är också värt att notera att XRange erbjuder några annorlunda smaker så som hallon lakrits och mousserande. Dessa smaker är inte bara goda utan också nyskapande och innovativa i en tid där snusindustrin ständigt utvecklas och förnyar sig.

XRange är ett varumärke för alla som är ute efter en längre och mer konstant smakupplevelse, samtidigt som de vill ha en diskret användning. Det är också ett bra alternativ för de som gillar klassiska varumärken som Göteborgs Rapé, Catch och General och vill prova en modernare version av dessa smaker.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Vikt/dosa

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Vikt/dosa

Produkten har blivit tillagd i varukorgen