kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

VID

 

ViD snus

ViD snus är ett all white snus som utmärker sig genom sitt innovativa tillvägagångssätt när det kommer till tillverkning och smakvariationer. Det är helt tobaksfritt och består istället av en bas av växtfibrer, nikotin, smakämnen och pH-justerande medel. Nikotinet som används tillverkas i laboratorium, vilket är en revolutionerande teknik inom snusindustrin. Denna teknik gör att ViD snus kan erbjuda en snabb och effektiv nikotinfrigörelse samtidigt som skadorna som kan uppstå vid traditionellt snusande minimeras.

 

Vad är ViD snus? 

ViD snus erbjuder en stor variation av smaker, vilket är en av de stora fördelarna med detta märke. Smakerna är noga utvalda och kreativt sammansatta, och de flesta av dem är inte vanliga i snusvärlden. Smakerna varierar från klassiskt mint till mer exotiska smaker som Cola Sour, Watermelon, Vanilla pear och Ruby Raspberry. Nikotinstyrkan på ViD snus varierar mellan 12 mg nikotin per g - 16 mg nikotin per gram beroende på smak. Detta ger möjlighet att välja den styrka som passar bäst för varje individ.

 

Vilka smaker finns av ViD snus?

Du finner ViD snus i smakerna; Cola Sour, Watermelon, Liquorice, Fruit fusion, Vanilla pear, Violet Velvet, Coffee Caramel, Minty Apple, Ruby Raspberry, Minty Lemon, Sweet Tea, Menthol, Arctic Blast, Ginger Lemon.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Vikt/dosa

Kategorisering

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Vikt/dosa
Kategorisering

Produkten har blivit tillagd i varukorgen