kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Tre Ankare

Tre Ankare är en av de mest klassiska snussorterna på marknaden och har funnits sedan 1977. Det var också det första portionssnuset som lanserades i Sverige och har sedan dess blivit en favorit bland både nya och gamla snusare. Trots att det har funnits i många år har det fortfarande en stor och trogen skara användare som gillar dess unika smak och konsistens.

Tre Ankare finns i flera olika varianter, bland annat som lössnus och portionssnus, med olika smaker och nikotinhalt. Det finns också en mini-version av Tre Ankare som är populär bland dem som vill ha en mindre och mer diskret påse.

En av anledningarna till Tre Ankare's popularitet är dess fylliga och jordiga smak, med små inslag av örter, peppar och citrus. Detta ger en balanserad och harmonisk smak. Tobaken som används i Tre Ankare är av högsta kvalitet och ger en stark och intensiv smak, som kompletteras av sötman från andra ingredienser.

Tre Ankare är ett varumärke från Swedish Match, en av de ledande tillverkarna av tobaksprodukter i Sverige. Företaget har en lång historia och har genom åren utvecklat många olika snussorter, varav många har blivit riktiga klassiker. Swedish Match är också känt för sin höga kvalitet och noggranna produktionsprocess, vilket gör att deras produkter håller en jämn och hög standard.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion

Produkten har blivit tillagd i varukorgen