kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Skruf Super White

Skruf Super White är en tobaksfri snusserie från det klassiska snusföretaget Skruf. Den här serien innehåller en rad olika prillor i olika format och styrkor, som gör att användarna kan få en intensiv snusupplevelse utan tobakens negativa hälsoeffekter.

De olika formaten som Skruf Super White kommer i är slim, original och mini, vilket innebär att det finns en prilla som passar varje snusare. Styrkorna sträcker sig från lätt till stark, beroende på vad användaren föredrar. Med en stor variation av smaker som mint, citrus, fylliga bär och mer, finns det en Skruf Super White för alla smaker.

Skruf Super White har blivit en populär produkt på marknaden för de som vill ha en mindre skadlig snus produkt utan tobak. En annan fördel med Skruf Super White är att det inte lämnar några missfärgningar på tänderna eller på kläder. Prillorna är vita och diskreta, vilket gör det möjligt att snusa på ett som inte syns lika mycket. Skruf har lagt stor vikt vid kvaliteten på sin tobaksfria snus, och använder endast naturliga ingredienser. Prillorna är fuktiga och mjuka, vilket gör att de är lätta att forma och bekväma att använda.

Tillverkaren av Skruf Super White är Skruf Snus som grundades 2002 av vännerna Adam Gillberg och Jonas Engwall.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/dosa

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/dosa

Produkten har blivit tillagd i varukorgen