kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

G.3

Swedish Match fick i uppdrag att ta fram en ny variant av det populära snuset General. Målet var att tillverka ett General snus med nya och förbättrande egenskaper. Resultatet blev G.3. G.3-serien lanserades år 2014 och var en nyskapande produktutveckling av tillverkaren Swedish Match. De ville behålla General's karaktär men samtidigt förbättra dess egenskaper. G.3 står för Generation 3 by General, och har blivit en mycket uppskattad produkt bland snusanvändare.

G.3 är en modern tolkning av det klassiska snusvarumärket General, som är ett av Sveriges mest kända och älskade snus. G.3-serien består av två olika format; slim och super slim. Båda formaten har en långsmal prilla som är optimerad för en bekväm och lite mer diskret passform under läppen. Super slim-varianten är extra långsmal, vilket ger en ännu mer diskret upplevelse. Slim och super slim portionerna har minimal rinnighet och är även försedda med en något högre nikotinhalt än General Classic White och Classic Portion.

Den karakteristiska och kryddiga tobaksblandningen i G.3 ger en smak som liknar det traditionella General snuset, med en inslag av syrlighet från bergamottoljan. G.3-serien finns i flera olika smaker, bland annat G.3 Wire, G.3 Extra Strong, G.3 T.N.T och G.3 Load. G.3-serien säljs främst på den norska marknaden, men finns även här hos oss på Snussidan.se. 

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Vikt/dosa

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Vikt/dosa

Produkten har blivit tillagd i varukorgen