kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Vont

VONT AB är ett svenskt företag som utvecklar och tillverkar högkvalitativa produkter inom ”nikotin utan tobak”. Företaget fokuserar på att skapa innovativa lösningar och unika smaker för att kunna tillgodose sina kunders behov. De har sitt huvudkontor i Stockholm och är stolta över att så många av deras kunder i Sverige har kommit att uppskatta deras produkter.

VONT är mycket måna om att deras produkter alltid håller högsta kvalitet och följer EU:s TPD-direktiv. Detta innebär att deras produkter är godkända att säljas och marknadsföras i Sverige. De är också noga med att säkerställa att deras produkter är säkra att använda och att de uppfyller alla säkerhetskrav. Företaget strävar efter att använda de senaste tekniska lösningarna för att kunna erbjuda sina kunder högkvalitativa produkter som kombinerar säkerhet med innovation. De är också engagerade i att undersöka och utveckla nästa generations konsumtionsprodukter inom ”nikotin utan tobak” för att möta sina kunders behov i och utanför Sverige.

På Snussidan.se kan du köpa Vont All White snus och Vont To-Go engångsvapes i flera olika smaker. Vont's all white snus har en lägre nikotinhalt på 4 mg - 9 mg per gram. Vont's engångsvejps kommer förfyllda med 2 ml e-jucie med en nikotinhalt på 20 mg/ml. Vont är ett bra alternativ för dig som söker en nikotinprodukt utan rök eller tobak.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Vikt/dosa

Puffar

Kategorisering

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Vikt/dosa
Puffar
Kategorisering

Produkten har blivit tillagd i varukorgen