kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Volt

Volt snus är ett populärt alternativ för de som vill ha en tobaksfri produkt men ändå vill ha tillgång till nikotin. Volt är ett varumärke som tillhör AG Snus, som är en del av det större snusföretaget Ministry of Snus. Volt snus lanserades 2018 och har snabbt blivit ett av de mest populära varumärkena inom tobaksfria snusprodukter.

En av fördelarna med Volt snus är att det finns ett stort utbud av olika smaker att välja mellan. Bland smakerna som erbjuds finns till exempel Volt Dark Frost, som har en söt och kraftfull smak av choklad och mint. Volt Deep Freeze har en frisk smak av mint och eukalyptus, medan Volt Frosted Apple har en smak som påminner om äppelpaj med kanel.

När det gäller nikotinstyrka finns det olika alternativ att välja mellan. Volt snus finns i både normal och stark styrka, med nikotinhalt som varierar mellan 6 mg/g och 16 mg/g beroende på vilken smak du väljer. Om du föredrar en mildare nikotindos kan du välja en smak med lägre nikotinhalt, medan de som vill ha en starkare dos kan välja en av de starkare smakerna.

Volt snus kommer i slim-format, vilket gör det bekvämt att använda och ger en diskret passform under läppen. Påsarna är också fuktiga och rinner mindre än traditionellt snus, vilket gör att du kan ha en påse under läppen i längre tid.

Sammanfattningsvis är Volt snus en populär produkt inom tobaksfria snusprodukter, som erbjuder ett stort utbud av olika smaker och styrkor. Det slimma formatet och den låga rinnigheten gör det också till en bekväm och diskret produkt att använda.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Vikt/dosa

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Vikt/dosa

Produkten har blivit tillagd i varukorgen