kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Swave

 

Swave nikotinpåsar är ett bra alternativ för dem som söker en tobaksfri och smakrik snusprodukt. Swave produkterna är helt veganska och tillverkas i Sverige. Varje dosa innehåller 20 st prillor. Swave kommrt i formaten mini slim som ger dem en bekväm och diskret passform.

Swave Mini kommer i styrkan Normal och innehåller 7 mg nikotin, medan Slimformatet istället kommer i styrkan Strong och innehåller 9 mg nikotin. Nikotinhalten påverkar hur starkt nikotinpåsarna upplevs. Swave nikotinpåsar innehåller inget tobak och påverkar därför inte tänderna på samma sätt som traditionellt snus gör. Istället innehåller prillorna en bas av växtfiber och smakämnen som ger en god smak.

Swave's all white produkter finns i en mängd olika smaker, allt från fruktiga smaker som ananas och melon till mer kryddiga smaker som kanel och vanilj. Några av de mest populära smakerna är Swave Red Surfer, som har en smak av syrliga bär och vanilj, samt Swave Daiquiri, som har en smak av melon och päron.

En fördel med Swave nikotinpåsar är att de är helvita och rinner mindre än traditionellt snus, vilket gör dem diskreta och enkla att använda när du är på språng eller när du vill ha en snus som inte påverkar dina tänder.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Vikt/dosa

Kategorisering

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Vikt/dosa
Kategorisering

Produkten har blivit tillagd i varukorgen