kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Ström

STRÖM är ett svenskt snusmärke som sätter fokus på hållbarhet och kvalitet. Genom att tillverka helt tobaksfria nikotinpåsar, använder de växtfibrer som bas och tillsätter sedan smakämnen och nikotin. Detta gör deras produkter inte bara hälsosammare utan också mer miljövänliga.

STRÖM har flera smaker att välja mellan, som Berry Slim, Minty Orange Slim och Fresh Mint Slim. Alla deras produkter kommer i ett slimmat format, vilket ger en behaglig passform bakom läppen. Dessutom har samtliga nikotinpåsar en extra stark nikotinstyrka på 16 milligram per gram nikotin.

En annan fördel med STRÖM är att deras nikotinpåsar är torra på utsidan men fuktiga inuti, vilket gör att prillan rinner mindre och utsöndrar både smak och nikotin under en längre tid. Detta resulterar i att produkten håller sig färsk och smakfull under en längre period.

STRÖM är också miljömedvetna och tillverkar sina produkter av plantbaserat material. Därför har både prillan och dosan minimal påverkan på miljön. Dosan är också utrustad med ett lock på ovansidan där man kan lägga den förbrukade prillan i för att slänga den på ett miljövänligt sätt.

Sammanfattningsvis är STRÖM ett bra alternativ för personer som vill ha ett snus utan tobak men med hög nikotinstyrka och smak. Deras fokus på hållbarhet och kvalitet gör också att deras produkter passar perfekt för personer som vill göra ett mer hälsomedvetet val.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Vikt/dosa

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Vikt/dosa

Produkten har blivit tillagd i varukorgen