kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Smålands Brukssnus

Smålands Brukssnus är ett svenskt snusmärke som tillverkas av Skruf Snus AB, ett företag som är känt för sin höga kvalitet på sina snussorter. Smålands Brukssnus är en del av Skrufs varumärkesportfölj och har funnits i deras sortiment sedan 2012.

Snuset är uppkallat efter Smålands Bruk, en gammal brukstradition som härstammar från södra Sverige. Smålands Brukssnus är ett snus med en traditionell tobakssmak som är kraftfull och robust. Det finns även i tre olika format: Lös, Original Portion och Vit Portion.

Smålands Brukssnus Lös är ett lössnus som är torrt i konsistensen. Lössnus är vanligt i Sverige och är en traditionell form av snus. Original Portion är en portionssnus med normal fuktighet och en traditionell tobakssmak. Vit Portion är en mindre fuktig version av Original Portion, med samma tobakssmak men i en mindre fuktig prilla. Smålands Brukssnus är ett snus som är ett lämpligt val för snusaren som letar efter en klassisk tobakssmak.

Tillverkaren av Smålands Brukssnus är Skruf Snus. Skruf Snus har sedan 2002 varit ett av de mest välkända och respekterade snusmärkena i Sverige med ett brett sortiment snussorter. Förutom Smålands Brukssnus är Skruf Snus AB också tillverkare av de populära snusen Knox, Skruf och Skruf Super White.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Vikt/dosa

Kategorisering

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Vikt/dosa
Kategorisering

Produkten har blivit tillagd i varukorgen