kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Siberia

Siberia är verkligen något utöver det vanliga när det kommer till snus. Med en nikotinhalt som är upp till fem gånger så hög som vanligt svenskt snus är detta verkligen en produkt för den som söker något starkt och kraftfullt. Dock ska man vara medveten om att det här inte är något för nybörjare, eller för den som inte är van vid höga nikotinnivåer.

Siberia har en smakprofil som innehåller tobak, mint och kryddor. Detta gör att snuset är både friskt och kraftfullt på samma gång. Siberia finns i flera olika utföranden, så det finns något för alla smaker och preferenser.

Siberia ägs av GN Tobacco, som är en ledande tillverkare av högkvalitativa tobaksprodukter. Det var i Sverige, Finland och Ryssland som Siberia först introducerades på marknaden, och det blev en riktig dundersuccé. Många inbitna snusare hade länge väntat på en produkt som var tillräckligt stark för att möta deras behov, och Siberia var svaret på deras bön.

Det är viktigt att påpeka att Siberia inte är något för alla. För de som är känsliga för höga nikotinnivåer kan det vara en alltför stark upplevelse. Men för dem som är vana vid starka snusprodukter och vill ha något som verkligen ger en extra stark effekt är Siberia definitivt värt att testa.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Vikt/dosa

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Vikt/dosa

Produkten har blivit tillagd i varukorgen