kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Onico

Onico är en produkt som passar dig som vill ha en god och autentisk snusupplevelse, men utan de negativa effekterna av nikotin. Onico har ett brett utbud av smaker och har blivit mycket populärt bland människor som vill ta bort nikotinet ur sitt snusvanor, men fortsätta med snusande. Detta alternativ till traditionellt snus passar inte bara den som vill sluta snusa, utan även för personer som är allergiska mot nikotin.

Onico är en produkt som utvecklas och produceras i Sverige, vilket garanterar högsta kvalitet på alla produkter som de erbjuder. Det vegetabiliska innehållet i Onico gör det också mycket lämpligt för vegetarianer och veganer som söker efter snusalternativ utan animaliska ingredienser.

Onico erbjuder flera olika smaker så att alla snusare kan hitta något som passar just dem. I smak sortimentet hittar du Onico original, mint, wintergreen, lakrits, kaffe och citrus. Onico Original har en tobaksnära karaktär som påminner om traditonellt snus och passar den som söker en autentisk snussmak. 

Sammanfattningsvis kan Onico vara ett passande alternativet för dem som vill fortsätta med snusvanorna, men utan de negativa effekterna av nikotin. Produkten är gjord av högkvalitativa vegetabiliska ingredienser och finns i flera olika smaker, vilket ger en autentisk snusprodukt utan nikotin.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Kategorisering

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Kategorisering

Produkten har blivit tillagd i varukorgen