kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

On!

On! nikotinpåsar är en passande produkt för dem som vill ha en långvarig smakrelease i ett miniformat. De finns i många olika goda smaker och är väldigt diskreta. Det är också en av de mest populära märkena inom All White genren, vilket innebär att påsarna är vita och fria från tobak.

En av fördelarna med On! är att de är passande för dem som vill ha en mindre mängd nikotin. Detta gör det till en idealisk produkt för dem som vill ha en känsla av att snusa utan att ha de negativa konsekvenserna som är förknippade med att använda tobak och nikotin.

On! minipåsar är diskreta och kan användas precis som du vill. Det är också en bra produkt för dem som vill ha något som inte färgar tänderna eller ger dålig andedräkt. Eftersom prillorna är vita och inte innehåller tobak, är de inte lika skadliga för tänderna och tandköttet som traditionell snus är.

On! tidigare producerades med tobak men nu har företaget uppgraderat versionen och har ersatt tobaken med nikotin. Detta har gjort produkten mindre skadlig och samtidigt gett samma känsla som traditionell snus. Det är också ett bra alternativ för dem som vill sluta med tobak eller nikotin men inte vill ge upp känslan av att snusa helt.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Vikt/dosa

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Vikt/dosa

Produkten har blivit tillagd i varukorgen