Kundservice: 08-440 51 04

ej under 18 år

0

Lyft

LYFT ger dig en spännande och intensiv känsla, tack vare smaker som mint, lime, blåbär och lakrits. Med sina diskreta format kan den användas överallt och komplettera många olika tillfällen. Eftersom LYFT är ett snus utan nikotin, så skapas prillorna med fibrer från eukalyptus och tall istället. Själva nikotinen är utvunnen ur tobaksblad och tillsätts sedan med de andra smakerna.

LYFT är helt enkelt ett all white portionssnus med riktigt bra smakrelease, lägre rinnighet och många olika varianter av nikotinstyrkor. Styrkorna kommer i en skala från 1 till 4 och allt från 6 mg/g nikotinhalt till 15,6 mg/g. Det är vita nikotinpåsar vilket betyder att fläckar på tänderna är ett minne blott, dessutom kommer dom i olika storlekar beroende på vilken nivå av diskret man vill vara.

LYFT kan vara ett alternativ för dig som vill sluta röka, snusa eller helt enkelt skära ner på tobak eller nikotin och tack vare sina goda smaker kan det bli en rolig resa istället för en jobbig upplevelse. De flesta prillorna är i slim format som helt enkelt passar riktigt bra under läppen.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Vikt/dosa

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Vikt/dosa

Produkten har blivit tillagd i varukorgen