kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Lyft

LYFT ger dig en spännande och intensiv känsla, tack vare smaker som mint, lime, blåbär och lakrits. Med sina diskreta format kan den användas överallt och komplettera många olika tillfällen. Eftersom LYFT är ett snus utan tobak, så skapas prillorna med fibrer från eukalyptus och tall istället. Själva nikotinen är utvunnen ur tobaksblad och tillsätts sedan med de andra smakerna.

LYFT är helt enkelt ett all white portionssnus med riktigt bra smakrelease, lägre rinnighet och många olika varianter av nikotinstyrkor. Styrkorna kommer i en skala från 1 till 4 och allt från 6 mg/g nikotinhalt till 15,6 mg/g. Det är vita nikotinpåsar vilket betyder att fläckar på tänderna är ett minne blott, dessutom kommer dom i olika storlekar beroende på vilken nivå av diskret man vill vara.

LYFT kan vara ett alternativ för dig som vill sluta röka, snusa eller helt enkelt skära ner på tobak eller nikotin och tack vare sina goda smaker kan det bli en rolig resa istället för en jobbig upplevelse. De flesta prillorna är i slim format som helt enkelt passar riktigt bra under läppen.

LYFT nikotinortioner är vad om skapades när det blev prat om en uppföljare till det populära snuset Epok. Vissa påstår att det inte riktigt finns någon märkbar skillnad mellan de två. Det är samma helvita portioner, nikotinhalt och stora utbud av smaker.

LYFT är dock 100% tobaksfritt. Portionerna är av den nya eran av snus och i den så slipper man missfärgade tänder men får ändå en riktigt stark nikotinkick! LYFT skapas med en miljövänlig process och produkterna består av fibrer från skandinavisk tall och eukalyptus.

LYFT nikotinpåsar skapas av Fiedler och Lundgren som också gör det otroligt populära Lundgrens snus. Nikotinnivåerna ligger på mellan 8 och 14 mg/g beroende på vilken styrka du väljer. Du kommer knappt känna skillnad på en brun påse och en vit då du får nästan exakt samma smakupplevelse.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Vikt/dosa

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Vikt/dosa

Produkten har blivit tillagd i varukorgen