kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Klint

Klint Snus

Klint är ett varumärke från den skandinaviska tillverkaren Habit Factory. Klint är deras första varumärke som efter flera år av hårt arbete lanserade en all white produkt med fokus på hög kvalité och premiumkänsla. Dom helvita Klint påsarna utan tobak erbjuder en kontrollerad nikotin leverans, vart du än är.

Klint snus portioner

Alla Klint snus kommer i portioner i formatet slim. Klint kommer dessutom i flera olika smaker och styrkor. Slim formatet är en mindre och smalare prilla än standard portioner som ger en lång smakrelease och en låg rinnighet. De långsmala prillorna ger även en bekvöm och diskret passform under läppen. Eftersom det är all white portioner fläckar de inte heller ner tänderna på samma sätt som traditonella prillor kan göra.

Vad är klint snus?

Klint är ett snus varumärke som skapar all white portioner utan tobak i flera olika smaker. De har kommit ut med åtta olika smaksatta nikotinpåsar med olika smakprofiler, mestadels flera igenkännliga smaker men även en ny och intressant produkt med smak av mullbär. 

Klint snus styrka

Klint erbjuder all white snus i flera olika nikotinstyrkor. De har nikotinhalter från 6 mg nikotin per gram upp till 20 mg nikotin per gram. Detta ger ett brett sortiment nikotinstyrkor att välja mellan.   

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Vikt/dosa

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Vikt/dosa

Produkten har blivit tillagd i varukorgen