kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Kapten

Kapten har verkligen gjort ett namn för sig själva i snusvärlden. Företaget har en stark tradition och är stolta över att kunna erbjuda snus med hög kvalitet. Detta kommer av kunskapen som sträcker sig fem generationer tillbaka och som har vidareutvecklats till dagens moderna och innovativa produkter. Det är ett varumärke som har en stark tradition i kombination med modern innovation och kreativitet. Med sina många olika smaker och produkter, samt sin eleganta design är Kapten ett varumärke som sticker ut på snusmarknaden.

Kapten är ett varumärke som erbjuder snus i olika former och smaker. De har utvecklat lös, portion och white snus samt även extra starka varianter. För den som föredrar mindre prillor finns även Kapten Mini. Kapten kommer även i ett antal smaker att välja mellan, allt från mint och melon till lingon och lakrits. Kapten har inte bara bra smaker utan de har också snygga dosor. De har en fin design som bär med sig en känsla av hav och äventyr. De blå färgerna på dosorna signalerar även en känsla av friskhet och renhet, vilket passar väl med varumärkets fokus på hög kvalitet och smak.

Kapten är ett varumärke från tillverkaren AG Snus (Assens Tobaksfabrik). AG Snus är ett dansk företag med anor från mitten av 1800-talet. 

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/dosa

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/dosa

Produkten har blivit tillagd i varukorgen