kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Jakobsson´s

Jakobssons snus är ett relativt nytt märke som lanserades på marknaden av Henrik Jakobssons snusföretag Gotlandssnus år 2002. Genom åren har Jakobssons snus blivit känt för att erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa produkter med olika smakprofil. En av de främsta ambitionerna för Jakobssons snus är att erbjuda en autentisk tobakssmak till sina kunder. Därför använder de sig av lokal tobak från Gotland, närmare bestämt Alida tobaken, som anses vara av högsta kvalitet.

Jakobssons snus är också kända för att vara en innovativ aktör på marknaden. De var till exempel de första som lanserade ett snus med smak av persika, vilket blev en stor succé. Företaget strävar efter att ständigt utveckla nya och spännande smakkombinationer för att möta kundernas önskemål. Det är inte bara smakerna som sticker ut hos Jakobssons snus, utan även förpackningarna har en unik och modern design. Deras dosor har en diskret men snygg look med en liten öppning på locket, vilket gör att man enkelt kan öppna och stänga den med en hand. Portionerna är slimma och anpassade för en bekväm passform under läppen.

Gotlandssnus, som står bakom Jakobssons snus, har även fått utmärkelsen Gasellpriset för sin tillväxt och utveckling. Detta visar på företagets starka position på marknaden och deras förmåga att anpassa sig till kundernas behov och önskemål.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Vikt/dosa

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Vikt/dosa

Produkten har blivit tillagd i varukorgen