kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

HIT

HiT Snus

 

HiT Snus är ett all white snus i slimmade portioner från tillverkaren GN Tobacco. Hit Snus kommer i diskreta, slimmade portioner som är bekväma att ha under läppen. Detta snus är helt tobaksfritt och innehåller endast naturliga ingredienser. Hit kommer i fem olika smaker: Lemongrass, Blackberry, Apelsin, Blueberry och Dr Pepper. Hit är en lämplig produkt för snusare som söker ett  tobaksfritt snus med normal till högt nikotininnehålll.

 

Vad är HiT Snus?

HiT Snus är ett tobaksfritt snus från tillverkaren GN Tobacco. Produkten är av varianten all white portion, vilket betyder att portionerna inte färgar av sig och ger en ren smak. Snuset är försett med en tydlig smakprofil och kommer i två olika nikotinstyrkor: normal och stark, vilket ger en nikotinhalt på upp till 20 mg/g. Det slimmade formatet av HiT Snus gör att portionerna passar bekvämt under läppen, vilket ger en optimal användning. 

 

Tillverkaren av HiT snus

GN Tobacco har som måtto att erbjuda produkter av kvalitet från den bästa tobaken och att GN Tobacco är en erfaren aktör inom snusbranschen som strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter till ett överkomligt pris. Med HiT Snus har GN Tobacco utvecklat en tobaksfri snusprodukt som är välbalanserad i smaken och i nikotinhalten. HiT Snus har snabbt blivit populär bland användare av tobaksfria snusprodukter och finns idag tillgänglig i fem olika smakkombinationer

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Vikt/dosa

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Vikt/dosa

Produkten har blivit tillagd i varukorgen