kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Helwit

Helwit är ett nytt varumärke från det svenska företaget Yoik, som erbjuder ett brett utbud av All White-snus. Yoik är särskilt stolta över sin klimatsmarta fabrik i Gransholms Bruk utanför Växjö, där de producerar Helwit snuset. Fabriken är självförsörjande genom ett vattenkraftverk som ligger i närheten av fabriken. De arbetar också med hållbarhet i fokus, från dosorna som är gjorda av tallolja till klimatkompensation.

Smakerna på Helwit snus är framtagna av smakexperter som tillsammans med Yoik har arbetat för att hitta en bra balans mellan tydliga smaker och en långvarig nikotinleverans. Helwit snus kommer i flera olika smaker, inklusive Helwit Mint, Helwit Viol, Helwit Mocha och Helwit Apelsin. Det finns totalt nio unika smaker att välja mellan, från traditionella smaker som viol och lakrits till ovanligare smaker som körsbär och rosvatten.

En av de unika egenskaperna hos Helwit-snus är att färgen på dosan indikerar smaken på snuset. Till exempel har den blåa dosan en smak av blåbär, medan den bruna dosan har smak av kaffe. Detta gör det enkelt att välja sin favoritsmak utan att behöva läsa på förpackningen.

Helwit använder en skala på 1-4 för att indikera styrkan på deras produkter, där 1 är den svagaste och 4 är den starkaste. Helwit-snus har som lägst två pluppar, vilket motsvarar en nikotinhalt på 7 mg/g. Det starkaste vita snuset från Helwit har en nikotinhalt på 12 mg/g.

Med sitt fokus på hållbarhet och unika smaker har Helwit tagit steget in på marknaden för All White-snus och blivit ett populärt alternativ för snusare som söker en produkt utan tobak. 

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Vikt/dosa

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Vikt/dosa

Produkten har blivit tillagd i varukorgen