kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Göteborgs Prima Fint

Göteborgs Prima Fint är ett snusmärke med en lång historia och anrik tradition. Märket lanserades redan år 1919 och har sedan dess varit en av de mest välkända och respekterade snussorterna på marknaden. Snuset tillverkas av Swedish Match, ett av världens ledande tobaksföretag.

Historien om Göteborgs Prima Fint går tillbaka ännu längre än till 1919. Redan 1826, när Göteborgs Prima Fint grundades, levde en man vid namn Eric Mellgren i Göteborg. Han var köpman och sålde bland annat kaffe, kakao och kryddor. Men 1826 fick han tillstånd att börja tillverka snus och företaget började växa. När Eric Mellgren blev gammal tog hans son August över verksamheten. Under Augusts ledning växte företaget till att ha cirka 60 anställda.

Göteborgs Prima Fint Lössnus är känt för sin smak av okryddad tobak med inslag av mild sötma. Tobaken är finmalen och lätt att baka en prilla av. Det är ett snus för finsmakaren som uppskattar en kraftig tobakskaraktär med tydliga inslag av rök och torkade frukter, med en aning av sött nypon.

Göteborgs Prima Fint är ett snusmärke med en lång tradition och en unik smakprofil som har vunnit många lojala fans. Det är ett snus för den som uppskattar en kraftig tobakskaraktär och en smak som håller i sig länge. Med sin finmalna tobak och milda sötma är det ett snus som är lätt att baka och som ger en jämn och behaglig nikotinupplevelse.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Kategorisering

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Kategorisering

Produkten har blivit tillagd i varukorgen