kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

ELFBAR

Tillverkaren Elf Bar erbjuder små och kompakta vapes för engångsbruk som ger en enkel vaping utan krångel med refill eller laddning. Elf Bar engångsvapes kommer i flera olika varianter och de finns i hela 27 olika smaker som till exempel vattenmelon, jordgubb, cola, blåbär och till och med sockervadd. Förutom smak är vejpsen också försedda med nikotin. 

Elf Bars smidiga design gör deras vejps enkla att ta med sig och de får lätt plats i fickan eller i väskan. Den har en större batterikapacitet på 550mAh, vilket gör att den räcker längre än många andra engångsvapes på marknaden. Dessutom kommer de med en förfylld tank med 2 ml e-juice vätska. Elf Bars engångs e-cigaretter kommer inte bara med smak, utan har också en nikotinstyrka på 2%, vilket klassas som normalstark.

Elf Bar levererar upp till 600 puffar, vilket motsvarar ungefär 45 cigaretter. Det gör Elf Bar till en lättanvänd och långlivad engångsvape som passar de flesta. Förslagsvis är det ett bra alternativ för den som söker en produkt med smak och nikotin, men helt utan tobak. Alla Elf Bar engångsvejps är klara att använda direkt ur förpapckningen. De behöver inte laddas eller fyllas på, utan kan bara aktiveras med en enkel inhalering. 

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen