kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Vad är koffein snus?

Snusets värld är under konstant utveckling och nyligen har koffeinsnus lanserats på marknaden. Men vad är koffeinsnus egentligen? Hur fungerar det och vad är det som gör att koffeinsnus skiljer sig från vanligt snus? Är du nyfiken på svaren till dessa frågor så är det här inlägget den perfekta läsningen för dig!

Koffeinsnus är egentligen inget komplicerat, det är nämligen precis vad det låter som - snus med koffein. Snuset är helt fritt från tobak och i vissa fall även fritt från nikotin. Det tillverkas av bland annat koffein, taurin, vitaminer och smakaromer som blandas ihop och torkas till snus. Prillorna är designade att efterlikna traditionellt snus, vilket ger en behaglig passform och känsla som snusaren känner igen. Mängden koffein i snuset varierar beroende på tillverkare, men generellt innehåller koffeinsnus mellan 6-12 mg koffein per portion.

Att koffeinsnus har blivit en riktigt populär produkt är ett faktum! Det som gör koffeinsnuset så unikt är den nikotin- och tobaksfria sammansättningen som gör det möjligt för användaren att, för första gången, snusa helt utan tobak eller nikotin. Istället är det koffeinet som gör jobbet och ger dig en uppiggande effekt som gör trötta dagar till aktiva och produktiva dagar. Det gör koffeinsnuset till ett perfekt alternativ för snusare som vill undvika de skadliga effekterna som tobak och nikotin kan medföra samtidigt som en rejäl energikick levereras snabbt.

Kort sagt har koffeinsnuset har tagit snusvärlden med storm och piggat upp både nya och erfarna snusare. Är du sugen på att testa på tobak- och nikotinfritt konffeinsnus så har vi ett brett utbud av just detta. Kolla in vårt koffeinsnus sortiment med populära märken såsom LEWA, Hicaff och Zeronito och hitta en passande smak för just dig!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen