kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Nikotin och tobaksfritt snus

Snus kommer i en mängd olika varianter och nu även helt utan tobak och nikotin! Alla känner till de skadliga effekterna som nikotin och tobak kan ge, men trots det kan det vara svårt att hålla sig borta från det. Men nu blir det ändring på det! Med speciellt framtaget nikotin och tobaksfritt snus kan du undvika tobak och nikotin nästan utan att märka det.

Nikotin och tobaksfritt snus ser ut och känns precis likadant som vanligt snus. Prillorna är designade att kännas som en vanlig prilla och kommer att ge dig den där behagliga känslan under läppen som är typisk för snusare. I tillverkningen använder man sig av bland annat växtfibrer istället för tobak och nikotin. Det kan bland annat göra det enklare att dra ner på snuskonsumtionen och komma lite närmare ett tobaks- och nikotinfritt liv.

Tobak- och nikotinfritt snus är heller inte bara för dem som vill sluta eller dra ner på snusningen. Det passar faktiskt minst lika bra för snusare som bara är sugna på att prova på något nytt. Tobak- och nikotinfritt snus kommer nämligen i flera olika smaker, välj mellan allt från klassisk mint till lite ovanligare smaker såsom cola, melon och äpple. Du kommer även att märka att några av de tobak- och nikotinfria snusprodukterna även innehåller koffein. Snus med koffein kan ge en uppiggande effekt när du känner dig lite seg och i behov av en energikick.

Fördelarna med snus utan tobak och nikotin är alltså många. Det ger dig den behagliga känslan av en prilla under läppen samtidigt som du undviker de skadliga effekterna av tobak och nikotin. Nu när du har lärt dig lite mer om tobak och nikotinfritt snus kanske du känner dig lite sugen på att testa. Kolla in vårt breda sortiment av nikotin och tobaksfritt snus och hitta ett passande alternativ för just dig!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen