kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Vozol

Vozol är en producent av engångs vapes som strävar efter att erbjuda sina kunder de mest innovativa produkterna på marknaden. Företaget har investerat i den senaste tekniken för att förbättra smakupplevelsen och användarvänligheten för sina produkter.

En av de viktigaste fördelarna med Vozol Vape-enheter är den förbättrade smakupplevelsen. Vozol använder sig av en speciell teknik som de kallar VAMT (Vozol Authorized Mech Technology) för att se till att varje enhet med mesh-coil uppfyller deras höga kvalitetsstandard. Detta ger en mjukare och rikare smak som håller sig under hela engångs vapes livslängd.

Vozol använder också den bästa ekologiska bomullen på marknaden för att säkerställa att smaken och konsistensen av e-vätskan håller högsta kvalitet. Genom att använda detta högkvalitativa material kan Vozol erbjuda smaker som är upp till 50% rikare och mjukare än vad andra varumärken kan erbjuda.

Vozol har ett unikt utbud av smaker som ofta inte hittas bland andra varumärken. Företaget har ett team av smakexperter som kontinuerligt arbetar med att utveckla nya och spännande smaker för sina kunder. Hittills utgör exklusiva smaker cirka 30% av företagets smaklista.

Förutom deras unika smaker och högkvalitativa produkter, strävar Vozol efter att erbjuda en enkel och användarvänlig upplevelse. Deras engångs vapes är lätta att använda och kräver inget underhåll, vilket gör dem till en bekväm och tillförlitlig lösning för dem som söker enkelhet och smakupplevelse i en och samma produkt.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Puffar

Kategorisering

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Puffar
Kategorisering

Produkten har blivit tillagd i varukorgen