kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Soldat

Soldat är en del av Kurbits sunssortiment. Kurbits är en relativt ny snusproducent och är resultatet av ett möte mellan en riktig snusfantast och en innovativ entreprenör. Kurbits har släppt 8 produkter och två av dessa är Soldat snus. Soldat snus kommer i två olika varianter: Soldat Original Vit och Soldat Vinter Vit.

Soldat Original Vit är ett vitt portionssnus med en traditionell smak av bergamott. Snuset kommer i large format och nikotinhalten ligger på 14 mg/g, vilket kan klassas som stark. Soldat Vinter Vit har en kylig smak med tydliga toner av tobak och friska inslag. Det har en nikotinstyrka på 14 mg nikotin per gram snus. Både Soldat Original och Soldat Vinter är av varianten white portion och kommer i en dosa med 20 st prillor. Tobaken som används är noggrant utvald för att undvika tung jordighet och ge en mer balanserad smakupplevelse.

Tillverkaren av Soldat, Kurbits Snus grundades av en innovativ entreprenör med stor passion för snus. Målet var att skapa något helt nytt inom snusindustrin som skulle ge kunderna en helt annan känsla än vad de var vana vid. För att uppnå detta har Kurbits fokuserat mycket på råvaror och tillverkningsprocessen, och de har arbetat hårt för att säkerställa att varje produkt är helt färdig och genomtänkt innan den släpps på marknaden.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Vikt/dosa

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Vikt/dosa

Produkten har blivit tillagd i varukorgen