kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Shiro

AG snus har äntligen börjat tillverka nikotinpåsar fast dom redan har ett sjukt imponerande sortiment, då nikotinpåsar blir mer och mer populärt kommer detta kanske inte som en chock för någon. Snus är inte längre något som bara vi i Sverige använder, utan har blivit ett fenomen världen runt! Därför finns det fler önskemål från kunderna hur de vill att snus ska vara och vilka funktioner det ska ha.

Många svenskar är stolta snusare och bryr sig inte om att det syns en stor lös prilla under läppen, men runt om I världen är detta inte lika självklart. Dessutom är en mer diskret påse trevligare för alla runt omkring en, nikotinpåsar gör det dessutom lättare att sluta eller trappa ner på både rökning och snus.

Shiros nikotinpåsar har en slimmad form, vilket inte bara gör dom diskreta, utan också gör att dom passar riktigt bra under läppen. Det växande intresset för tobaksfria nikotin påsar blir bara större och större för varje dag och Shiro levererar verkligen med sitt mångfald av goda smaker att välja mellan!

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/dosa

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/dosa

Produkten har blivit tillagd i varukorgen