kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Prillan

Att göra sitt eget snus med snussatser från Prillan ger dig möjlighet att skapa ditt eget personliga snus med den smak och styrka som passar dig bäst. Prillans råtobak har valts ut noggrant och tillverkats med högsta kvalitet för att ge en autentisk och god smakupplevelse. Du kan sedan välja bland olika snuskryddor och smaksättningar för att skapa en unik blandning som passar just din smakpalett.

Med Prillans snussatser kan du även spara pengar i längden, eftersom priset per dosa blir betydligt lägre än vad du skulle betala för färdigtillverkat snus. Detta gör det också mer ekonomiskt för dig att ha tillgång till ditt favoritsnus i större mängder.

Att göra eget snus med Prillans snussatser är enkelt och du behöver inte ha någon speciell utrustning. Det enda du behöver är tobak, kryddor och en behållare att blanda och förvara ditt snus i. Det är en process som också ger dig en djupare förståelse för hur snus tillverkas och vilka ingredienser som används.

Prillans snussatser ger dig en unik möjlighet att experimentera med olika smaker och styrkor för att skapa det perfekta snuset som passar just dig. Så om du vill ha ett personligt och prisvärt alternativ till färdigtillverkat snus, då är Prillans snussatser definitivt ett bra val för dig.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Kategorisering

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Kategorisering

Produkten har blivit tillagd i varukorgen