kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

LEWA

LEWA är ett svenskt företag som erbjuder en unik produkt, nämligen energisnus utan tobak eller nikotin. Företaget har utvecklat ett helt nytt portionsformat som innehåller olika vitaminer och mineraler. Produkterna är fria från socker, vilket gör dem till ett hälsosamt alternativ för personer som söker extra energi och fokus.

LEWA erbjuder flera olika smaker som alla är baserade på naturliga ingredienser. Lakrits och hallon, grönmynta, cola och lime, äpple och granbarr, samt klassisk tobaksnära smak med inslag av rostad yerba mate och bergamott. Produkterna är tillverkade av växtfiber och är berikade med vitamin C, vitamin B, vitamin B12, zink och magnesium. Dessutom innehåller prillorna fluor och stevia för att förebygga karies och ge en pH-stabil sockerersättare utan kalorier.

LEWA kan användas precis som vanligt snus och är enkelt att placera under läppen. Produkterna är också idealiska för personer som vill undvika tobak och nikotin men ändå vill ha en snusliknande upplevelse. LEWA prillorna ger extra energi och fokus utan några negativa biverkningar.

Företagets produkter finns både med och utan koffein. Den starkaste prillan är LEWA BOOST, som innehåller hela 100 mg koffein per portion. De andra smakerna i deras sortiment har lägre koffeinhalt med ett innehåll på 20 till 40 mg koffein per prilla. För personer som vill ha samma energiboost utan koffein, finns det koffeinfria alternativet LEWA DECAF.

LEWA är en innovativ produkt som erbjuder en hälsosam och naturlig energiboost. Produkterna är tillverkade av högkvalitativa ingredienser och är idealiska för personer som vill undvika tobak och nikotin men ändå vill ha en snusliknande upplevelse.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/dosa

Kategorisering

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/dosa
Kategorisering

Produkten har blivit tillagd i varukorgen