kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Killa

Killa snus är en produkt som riktar sig till den som söker en extra hög nikotinhalt i sitt snus. Med en nikotinhalt på hela 20 mg/g är Killa ett av de starkaste snusvarumärkena på marknaden idag. Det är dock viktigt att påpeka att Killa inte är för alla. Denna höga nikotinhalt är inte lämplig för nybörjare eller för personer som är känsliga för nikotin.

Killa är en all white serie, vilket innebär att snuset inte innehåller tobak. Istället består det av plantfiber och nikotin. Detta gör det till ett populärt alternativ för de som söker en nikotinprodukt som inte innehåller tobak. Dessutom är det mer diskret än traditionellt snus, eftersom det inte färgar tänderna.

Killa erbjuder flera olika smaker, inklusive menthol, cola, lime, och många fler. Men det är varianten Pablo som verkligen sticker ut från mängden. Pablo har en helt galen nikotinhalt på inte mindre än 50 mg nikotin per gram snus. Det är inte förvånande att detta är den starkaste snusvarianten på den svenska marknaden idag. Det är dock viktigt att påpeka att denna variant av Killa inte är för nybörjare eller för personer som är känsliga för nikotin.

Killa tillverkas av Linan Produktion AB, en välkänd snustillverkare från Sverige. Företaget grundades redan 1915 och har en lång historia av att tillverka högkvalitativt snus. Med Killa har Linan Produktion AB tagit steget in i en ny era av snus, där all white snus med hög nikotinhalt blir allt populärare.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen