kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Kickup

Kickup är ett hälsosamt och nikotinfritt alternativ till traditionellt snus. Kickup har ett brett utbud av tillskott som inte bara är bidrar till mindre tobak- och nikotinanvänding, utan som också kan tillföra olika hälsofördelar till kroppen. Dessa tillskott inkluderar vitaminer, mineraler, koffein, ginseng och antioxidanter. Detta gör att Kickup snusprodukter inte bara ger en känsla av snusning utan också är en nyttig produkt.

Kickup pods kommer i tre olika smaker; Original, Soft Mint och Strong. Alla smaker är baserade på svart te och är helt fria från tobak och nikotin. En annan fördel med Kickup är att de är fullt vita, vilket betyder att de inte färgar av sig tänderna som vanligt snus kan ha en tendens att göra. Dessutom innehåller Real White-varianten karieshämmande Xylitol, som gör Kickup till ett ännu bättre alternativ för dem som vill ha ett mer hälsosamt snus.

Kickup är inte bara en bra produkt för de som vill undvika tobak och nikotin, men också för de som vill ta hand om sin hälsa. Produkten är populär bland idrottare och andra personer som vill ha en hälsosam livsstil. Kickup kan också vara ett bra alternativ för personer som försöker sluta snusa, men har svårt att bryta vanan.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/dosa

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/dosa

Produkten har blivit tillagd i varukorgen