kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Kelly White

KELLY WHITE är ett varumärke på marknaden för tobaksfria nikotinpåsar, som snabbt har etablerat sig som ett populärt val bland många snusare. KELLY WHITE har en tydlig inriktning på mode och livsstil, och detta återspeglas i såväl designen på förpackningarna som i smakerna på deras all white produkter.

KELLY WHITE erbjuder helvita nikotinpåsar som är helt fria från tobak. Nikotinåsarna kommer smaksatta med olika fruktiga smaker, som till exempel persika, melon och jordgubb. Smakerna på KELLY WHITE snus är noga utvalda för att passa en modern och trendmedveten publik som vill ha något utöver det vanliga. Snusen från KELLY WHITE är försedda med tre olika nikotinhalter från 6 mg nikoin per gram snus till 14 mg per gram snus. Detta ger en variation från normalt till starkt nikotininnehåll. 

Förutom de eftertänkta smakerna är KELLY WHITE:s produkter även utformade för att vara stilrena och eleganta. Förpackningarna är snyggt designade i vitt med enkelhet och elegans i åtanke, och passar bra för att ta med sig till alla tillfällen. KELLY WHITE är ett varumärke som står för självsäkerhet, njutning och livsstil. Produkterna är utformade för att passa in i en aktiv och trendmedveten livsstil. KELLY WHITE är en varumärke från tillverkaren White Industries AB.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Vikt/dosa

Kategorisering

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Vikt/dosa
Kategorisering

Produkten har blivit tillagd i varukorgen