kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Gritt

År 2022 lanserade Ministry of Snus en all white serie som fick namnet Gritt. Gritt är en serie nikotinpåsar med mycket smak helt utan tobak. Gritt nikotinpåsar kommer i tre olika smaker - Frost Bite, Maracuja och Crisp Ice. Frost Ice är en mintig smak med sälta,  Maracuja är fruktig och Crisp Ice har en smak av mint i kombination med salt. 

Gritt har, förutom sina tydliga smaker, en hög nikotinhalt på 16 mg nikotin per gram snus. Detta ger 9,6 mg nikotin per portion. Det gör Gritt till en starkt alternativ för snusare som söker ett all white snus med högt nikotininnehåll. Snuset kommer i slim format, vilket är smala portioner som ger en diskret och bekväm passform under läppen. Portionerna är även utformade för en lång smakrelease och en låg rinnighet. De vita påsarna gör dessutom inte tänderna lika fläckiga som vanligt snus kan göra.

Ministry of Snus är en snustillverkare från Danmark. Företaget är grundat på professionellt hantverk som gått i arv i 4 generationer som går tillbaka till 1826. På Ministry of Snus skapas autentiska smaker. För dem är det viktigt att det är enkelt – inget överflödigt ludd och snygga krusiduller, bara bra snus. Gritt är en tobaksfri snussort i tre olika smaker från Ministry of Snus.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/dosa

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/dosa

Produkten har blivit tillagd i varukorgen