kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

DOPE

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/dosa

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/dosa

Från tillverkaren Consumer Brands International (CBI) kommer Dope, ett all white snus som utmärker sig från mängden med sina olika smaker och nikotininnehåll. Consumer Brands International (CBI) är en tillverkare från Tjeckien som är kända för det populära varumärket Dope. I Dopes sortiment av nikotinpåsar finns flera olika smaker som till exempel Ice Mango, Lime Smash, Melon, Ice Cool och mycket mer. 

Dopes dosor innehåller totalt 22 stycken smala nikotinpåsar i slim format. Det slimmat formatet på portionerna är smalare än standard portioner och är speciellt utformade för en långvarig frisättning av både smak och nikotin. Dessutom färgar inte påsarna av sig på tänderna, vilket gör att du kan använda dem utan att oroa dig för missfärgade tänder.

Tobaksfritt snus från Dope är ett passande alternativ för alla snusare som söker ett samksatt all white snus helt utan tobak. Med deras olika smaker och nikotinstyrkor passar Dope de flesta. Snussidan erbjuder flera olika smaker och nikotinstyrkor från Dope.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen