kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

ZoneX

ZONE X är ett all white snus varumärke som tillverkas av Skruf Snus. Varumärket kännetecknas av sina väldesignade portionspåsar som är vita, mjuka och välfyllda med smak. Påsarna är utformade för att bibehålla smak och form under en längre tid. ZONE X kommer i flera olika smaker och nikotinstyrkor, från normalstarka på 7 mg nikotin per gram till extra starka på 16 mg nikotin per gram.

Zone X kommer i de sju smakerna Cold Blast, Mint Breeze, Berry Fresh, Cosmic Blast, Havana Breeze, Sunset  och Dark Flow. Dessa smaker innehåller bland annat stark mint, mynta, fruktiga och bäriga toner samt söta inslag.  Till exempel har Cold Blast en smak av mentol och pepparmynta, Mint Breeze med söt smak av mynta och inslag av mentol, Berry Fresh har en intensiv smak av mynta och svarta vinbär och Cosmic Blast är försedd med en smak av tropiska frukter och citrus med en hint av wasabi. Smakarna kommer även i olika nikotinstyrkor. 

ZONE X tobaksfria snus innehåller bambufiber, vatten, nikotin och olika smaksättningar. Deras portionspåsar är släta, mjuka och bekväma att använda under läppen och ger en jämn nikotinutsöndring. ZONE X är ett bra val för snusare som söker en modern och snusprodukt utan tobak.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Vikt/dosa

Kategorisering

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Vikt/dosa
Kategorisering

Produkten har blivit tillagd i varukorgen