kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Xtrime

Xtrime är ett tobaksfritt snus som passar för de som vill ha en mindre nikotinkick. Tillverkat av samma producenter som Killa och Pablo, är det väntat att Xtrime kommer att vara av högsta kvalitet. Dessa portionspåsar har en lägre nikotinhalt än deras andra produkter, vilket gör att de passar perfekt för den som vill ha en mindre men fortfarande intensiv upplevelse.

Portionspåsarna i Xtrime är gjorda av cellulosa, vilket ger dem en bekväm känsla under läppen. De är också välbalanserade, så du får både smak och nikotin på rätt sätt. Det finns för närvarande två smaker att välja mellan, lime eller mint. Xtrime har en nikotinhalt på 16 mg/g vilket gör det till en stark produkt, men inte lika stark som Killa och Pablo. Detta är viktigt att notera, eftersom det fortfarande kan vara för starkt för dem som är känsliga mot nikotin. Även om Xtrime inte är lika extremt starkt som andra produkter från samma tillverkare, så är det fortfarande en produkt som bör användas med försiktighet.

Xtrime ett bra val för dem som vill ha en intensiv upplevelse men med mindre nikotin än andra tobaksfria snusvarumärken. Det är en kvalitetsprodukt från välkända tillverkare och dess smaker och kvalitet gör den till ett bra alternativ för snusare som letar efter en stark snusprodukt.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen